Plasztikus betű, plasztikus betűk

Cégünk legfőbb profilja közé tartozik a plasztikus betű, plasztikus betűk, plasztikus felirat készítése, mellyel cége logóját, nevét, valamint formákat, ikonokat térben jelenítünk meg.

Mindezt relatív alacsony költség, gyors és megbízható kivitelezés és értékállóság jellemzi.
A plasztikus betűk az igényes kültéri illetve beltéri dekoráció elengedhetetlen kellékei.
Ellenáll a különböző természeti és egyéb hatásoknak, mint például a víznek vagy a napsugárzásnak.


Plasztikus betű, plasztikus betűk előnye

Az előnyei között szerepel a jól láthatóság, melyet tovább fokoz, hogy közvetlenül a falra is szerelhető, ragasztható. Számos anyagból többek között Nikecell illetve extrudált, homogén felületű hab alapanyagból, a síkból kiemelkedő feliratok készülnek.


Plasztikus betű, plasztikus betűk előállítása

A plasztikus betű előállítása számítógéppel vezérelt, gravír vagy izzószálas vágógép alumínium, műanyag és hab lapokból vágja ki a kívánt plasztikus betűket, formát, alakot.
A kivágott hab betű vagy alakzat bármely méretben, mérethatárok nélkül gyárthatóak, nagyobb méret esetén a kivitelezésnél könnyűszerkezetű (alumínium) fémvázzal merevítjük.
Szinte bármilyen színre festhetők.
Kültéri megjelenésnél UV álló festékekkel dolgozunk, így is biztosítva a színtartósságot. A felirat megvilágításához konzolra szerelt reflektor vagy LED reflektor világító dobozra szerelve és indirekt megvilágítás esetén,hajlított nagyfeszültségű neoncső besüllyesztésével a betűk hátsó részébe.

Érdeklődéssel várjuk kérdéseiket, megrendelésüket, melyet a kapcsolatfelvétel alatti ív elküldésével, vagy telefonon, esetleg emailben is eljuttathatnak hozzánk.Linkfelhő: plasztikus betű, plasztikus betűk, plasztikus felirat
Logo Plaszt Kft.  2084 Pilisszentiván, Klapka utca 107. (napi kapcsolatban Budapesttel)    mobil: +36 20 970 79 30
hab betű