Hab betű, hab betűk

Cégünk fő profilja közé tartozik a plasztikus felirat készítése, melyek nagyrészt hab betűk felhasználásával készülnek.

A habbetuk segítségével igényesen és feltűnően tudjuk elkészíteni cége logóját, nevét, egyéb hab formákat, hab ikonokat, melyeket térben jelenítünk meg. Ezen plasztikus feliratok egyaránt elengedhetetlen kellékei a kültéri illetve a beltéri dekorációnak, és mi mindezt alacsony költséggel, igényesen és gyorsan készítjük el Önnek

Mivel a hab betű rendkívül ellenálló a különböző természeti hastásoknak ezért a hab betűkkel készült feliratokat értékállóság jellemzi.

Hab betű előnyei

A habbetű egyik előnye a jól láthatóság, valamint megjelenését fokozza, hogy közvetlenül a falra is rögzíthető. Többek között homogén felületű (extrudált) hab alapanyagból vagy Nikecell alapanyagból, készülnek a plasztikus feliratok.


Plasztikus felirat létrehozása

A plasztikus felirat létrehozása számítógéppel irányított, izzószálas vágógép műanyag, alumínium és hab lapokból vágja ki a kívánt hab betűket.

A kivágott betű vagy alakzat bármely méretben gyártható, valamint szinte bármilyen színre festhető.
A plasztikus betű megjelenésénél (kültéren) UV álló festékekkel dolgozunk, így is biztosítva a színtartósságot. Kültéri megjelenésénél a felirat megvilágításának egyik gyakran használt módja a hajlított nagyfeszültségű neoncső besüllyesztése a betűk hátsó részébe.

Nagy érdeklődéssel várjuk kérdéseiket, észrevételeiket vagy megrendelésüket, melyet a kapcsolatfelvétel cím alatti ív elküldésével, vagy telefonon, de akár emailben is eljuttathatnak hozzánk.Linkfelhő: hab betű, hab betűk, habbetű, habbetuk
Logo Plaszt Kft.  2084 Pilisszentiván, Klapka utca 107. (napi kapcsolatban Budapesttel)    mobil: +36 20 970 79 30
plasztikus betű